Nieuws : archief : 2019

19 november 2019: symposium ‘De aandachtsfunctionaris maakt het verschil!’

21 juni 2019

In de Week tegen Kindermishandeling organiseert de LVAK op 19 november in DeFabrique in Utrecht een uniek symposium met sprekers als Rian Teeuw, Frank van Leerdam en optredens van het Nederlands Toegepast Theater. Deze dag is speciaal voor aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling en andere belangstellenden die met de meldcode werken.

Op het symposium staat de rol van de aandachtsfunctionaris binnen een organisatie centraal. De aandachtsfunctionaris is voor organisaties die verplicht met de meldcode moeten werken een belangrijke schakel in de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. Een geschoolde aandachtsfunctionaris is binnen een organisatie de deskundige voor het implementeren van de meldcode, het adviseren van de directie en het begeleiden van medewerkers.

Sprekers, workshops, theater…

Op spectaluaire wijze gaat de theatergroep Nederlands Toegepast Theater het symposium
begeleiden om te laten zien dat de aandachtsfunctionaris het verschil kan maken.
Wilt u als aandachtsfunctionaris, beleidsmaker of bestuurder weten wat het verschil is, lezingen van interessante sprekers als Rian Teeuw en Frank van Leerdam bijwonen, aan boeiende workshops deelnemen, en dit alles begeleid door het optreden van het NTT, beslis dan snel.

Aanbieding: deelnamekosten terug bij lidmaatschap 

Deelname aan het symposium is gratis voor leden van de LVAK, maar voor niet-leden hebben we een speciale aanbieding: wordt u binnen vier weken na het symposium lid van onze vereniging, dan krijgt u uw deelnamekosten (€ 100,-) terug!

Update 29 november 2019: Inmiddels heeft het symposium plaatsgevonden, en het was een groot succes. Bekijk het filmpje op YouTube.

© Copyright 2024, Vereniging LVAK, alle rechten voorbehouden.