Nieuws : archief : 2023

De LVAK zoekt redactiemedewerker voor de MeldcodeQuiz

20 februari 2023

De MeldcodeQuiz is een initiatief van de LVAK, met als doel om de meldcode op een laagdrempelige manier binnen organisaties breder onder de aandacht te brengen en te houden. Elke woensdag krijgen spelers, inmiddels al meer dan 7000, een nieuwe meerkeuzevraag via e-mail toegestuurd. De quizvragen zijn niet alleen gericht op aandachtsfunctionarissen, maar ook op andere medewerkers die met de meldcode werken. Bij iedere vraag wordt het goede antwoord toegelicht met relevante informatie over het betreffende onderwerp, zodat de deelnemer zijn/haar kennis uit kan breiden.

Voor de redactie van de MeldcodeQuiz is de LVAK op zoek naar een enthousiaste medewerker die:

  • Ongeveer twee uur per week beschikbaar is voor redactioneel werk vanuit huis en bereid is om één keer per maand aanwezig te zijn voor overleg op locatie in Alkmaar.
  • Ruime ervaring heeft in het werken met de Wet meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, en beschikt over kennis van relevante ontwikkelingen binnen de Wet meldcode, de rol van de aandachtsfunctionaris en de verschillende sectoren die verplicht zijn om met de Meldcode te werken.
  • Vragen kan bedenken die betrekking hebben op de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, en (bij voorkeur ook) vragen die betrekking hebben op ouderenmishandeling.
  • Kundig is in het opzoeken van relevante informatie behorend bij de quizvraag van de week, deze informatie kunnen toetsen op actualiteit, wettelijke eisen en betrouwbaarheid.
  • De Nederlandse taal goed beheerst, beschikt over goede schrijf- en communicatievaardigheden en digitaal vaardig is.
  • Vanuit ZZP-basis of vanuit een organisatie voor een vergoeding kan werken.

De LVAK biedt:

  • Een leuke werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega’s binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Een vergoeding, gebaseerd op ZZP-basis van € 45,- per uur, inclusief BTW en exclusief reiskosten.
  • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken.
  • De mogelijkheid om vrij deel te nemen aan de reguliere bijscholingsdagen en symposia van de LVAK, om daarmee kennis te vergroten over de meldcode, huiselijk geweld en kindermishandeling t.b.v. de MeldcodeQuiz.

Solliciteren?

Lijkt het meewerken aan de MeldcodeQuiz een mooie aanvulling op je huidige functie? Neem dan vóór 28 februari contact op met de LVAK. Dan laten we je per omgaande weten waar je je sollicitatiebrief en C.V. naartoe kunt sturen.

De gesprekken vinden plaats op 6 maart in Alkmaar.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met de LVAK

Over de LVAK

De LVAK is een vereniging die zich primair ten doel stelt om de aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling binnen zijn of haar organisatie te ondersteunen bij het in stand houden en/of bevorderen van continuïteit en deskundigheid bij de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

© Copyright 2024, Vereniging LVAK, alle rechten voorbehouden.