Nieuws : archief : 2018

Scholing afwegingskader in de week tegen kindermishandeling

24 mei 2018

Op 21 en 22 november, in de Week Tegen Kindermishandeling, organiseert de LVAK voor haar leden gratis te volgen bijeenkomsten waarin het afwegingskader wordt behandeld. 

Op deze dagen worden er per dag twee bijeenkomsten gepland van ieder drie uur. In deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat het afwegingskader is, hoe dit te implementeren en hoe er mee gewerkt moet worden. Ook de nieuwe werkwijze van Veilig Thuis wordt uitgelegd.
Per bijeenkomst kunnen 100 deelnemers inschrijven. We gaan aan het werk in groepen met verschillende trainers.

Omdat veel deelnemers moeten reizen en drie uur dan misschien veel vraagt, bieden wij naast deze bijeenkomsten de mogelijkheid om een interactieve bijeenkomst te volgen met een ervaringsdeskundige. Jeroen van de Ven en Ted Kloosterboer (Stichting Praat), zullen zeker aanwezig zijn. Met Nina Blom van stichting Stombp zijn we in gesprek.

LET OP: deze bijeenkomsten zijn een kosteloos extra aanbod in het kader van de aanscherping van de meldcode en vallen niet onder de jaarlijks verplicht te volgen bijscholingsdag.

In juni wordt er via de nieuwsbrief aangegeven hoe u hiervoor in kunt schrijven. De bijeenkomsten zijn alleen voor de leden van de LVAK.

© Copyright 2024, Vereniging LVAK, alle rechten voorbehouden.