Nieuws : archief : 2023

Actie: € 65,- korting op lidmaatschap na Training Aandachtsfunctionaris

14 juli 2023

Als je na 1 oktober 2023 een certificaat Training Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld en Kindermishandeling/Ouderenmishandeling bij een Hobéon-gecertificeerde scholingsaanbieder behaalt, en je wordt binnen zes maanden lid bij de LVAK, dan krijg je €65,- korting op het eerste jaar lidmaatschap!

Na het afronden van een Training Aandachtsfunctionaris worden veel mensen lid bij de LVAK. Het lidmaatschap biedt de beste manier om je kennis over de meldcode up-to-date te houden.
Om de twijfelaars over de streep te trekken, geeft de LVAK dit najaar maar liefst €65,- korting op het eerste jaar lidmaatschap. Kijk wat het lidmaatschap inhoudt op de inschrijvingspagina.

Actievoorwaarden:

  • Je hebt na 1 oktober 2023 een certificaat Training Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld en Kindermishandeling/Ouderenmishandeling bij een Hobéon-gecertificeerde scholingsaanbieder behaald.
  • Je wordt binnen zes maanden nadat het certificaat is uitgereikt lid bij de LVAK.
  • De korting geldt alleen voor het eerste jaar dat je lid bent. Bij verlengen zal het normale tarief in rekening worden gebracht.
  • De actie geldt alleen voor nieuwe leden, niet voor mensen die al lid zijn/waren, en alleen voor personen die zelf de training hebben afgerond.

Deze actie loopt tot 31 juli 2024.

Training afgerond na 1 oktober 2023? Schrijf in met korting!

© Copyright 2024, Vereniging LVAK, alle rechten voorbehouden.